Businessme.nl accessoires + kortingscode

Businessme.nl accessoires + kortingscode

Voor mannenaccessoires moet je bij Businessme.nl zijn!

Deze webwinkel in mode accessoires voor heren heeft o.a. diverse gebreide stropdassen in leuke frisse kleuren, portemonnees, riemen en bretels.

Probeer winkelen bij Businessme.nl nu extra voordelig uit met de exclusieve kortingscode voor bezoekers van Mannenstyle.nl.

Met de code: mannenstyle10 krijg je nu 10% korting op het gehele assortiment.

Gebreide stropdassen zijn de nieuwste trend en hebben in tegenstelling tot een normale stropdas een platte onderkant en staan daardoor lekker vlot en modern.

De gebreide stropdassen zijn in wol maar ook katoen verkrijgbaar. Je krijgt je stropdas altijd in een mooi doosje zodat je hem netjes kunt bewaren en de verzendkosten zijn maar 1 euro tot een bestelbedrag van 30 euro, daarna zelfs gratis. Bestel je de stropdas voor 17.00 dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Businessme.nl verkoopt naast gebreide stropdassen natuurlijk ook gewone zijden stropdassen en daarnaast bretels in mooie kleuren, mooie portemonnees voor heren van echt leer en het eigen merk manchetknopen, maar ook vlinderdassen en strikjes, pochetten en een aantal riemen. Zo zijn de mannen van Nederland dus altijd stijlvol gekleed met de juiste accessoires.

Shop nu met korting bij Businessme.nl>>>

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram