Binnen no-time zomerklaar met The Sting

The Sting zomerkleding

Binnen no-time zomerklaar met The Sting

The Sting zomerkleding

Overal om je heen zie je dat de zomer er aan komt. Het zomerfitprogramma van de welbekende oranjegekleurde sportschool en natuurlijk de nieuwste zomercollecties in fashionstores. Leg die dikke truien en lange broeken maar onderin de kast, de zomer komt eraan! En wat moet je dan aan? Laat je inspireren!

Chino Short
De altijd stijlvolle chino heeft een klein broertje. Deze klassiek ogende short is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Perfect voor zinderende en fashionable zomers. Een chino toch niet je ding? Dan kun je natuurlijk ook voor andere korte broeken gaan. Sportief of stoer denim doet het ook altijd goed.

chino-short--sting basic-polo--sting

Polo in een lichte of opvallende kleur
Een polo is ook zo’n item die het altijd goed doet. Maar voor de zomer is het fijn om een lichtgekleurd model aan te hebben. Vooral omdat je zongebruinde huid van die paar Nederlandse zonnestralen dan goed naar voren komt. Of ga voor een lekker opvallende kleur om als eerste te kunnen bestellen op het terras.

V-hals T-shirt
Een T-shirt is toch wel de meest onmisbare basic in iedere kledingkast. Een V-hals is lekker koel met warm weer. Ga voor een fijne kleur, basic wit of trek een gave print t-shirt uit de kast.

Om het af te maken
Om je perfecte zomeroutfit af te maken, kijk je natuurlijk naar schoeisel en accessoires. Een goed stel slippers of casual canvas sneakers houden je voeten koel tijdens warme dagen. Een goede pilotenzonnebril maakt de outfit helemaal af. Wat is jouw onmisbare zomeritem?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram