Olympische Samenwerking Pauli4Men

Olympische Samenwerking Pauli4Men

Pauli4MenOlympisch top-zwemmer Sebastiaan Verschuren boegbeeld van het boxershort merk Pauli4Men.

Nieuw Nederlands boxershortmerk Pauli4Men gaat nauw samenwerken met top Olympische zwemmer Sebastiaan Verschuren.

Het nieuwe boxershort merk Pauli4Men identificeert zich met topsport en topkwaliteit en daarin hebben Sebastiaan Verschuren en Pauli4Men elkaar gevonden.

Verschuren, die op acht honderdste van een seconde naast een Olympische medaille greep op de 100m vrije slag in London is vastbesloten om in Rio er wel een te pakken. Zie ook: www.sebastiaanverschuren.nl.

Pauli4Men heeft besloten om hem te steunen bij het verwezenlijken van zijn Olympische droom, aldus de oprichtster Pauline Mulder.Pauline is zelf een toptennisspeelster geweest in haar tienerjaren, een passie die ze nu voortzet in het sportieve kwaliteitsmerk Pauli4Men ‘more than just underwear’.

PAULI4MEN BOXERSHORT 004De Pauli4Men collectie bestaat uit de SPORTS serie en de kleurrijke Limited Collectors serie 001 tm 006. Bovendien zijn de boxershorts van Pauli4Men ontworpen door vrouwen voor mannen. Vrouwen weten hoe ze de man willen zien in hun ondergoed en dat is in de Pauli4Men boxer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meerderheid van het Pauli4Men team, inclusief de oprichtster, bestaat uit vrouwen. Aangetoond is dat de man zich comfortabeler en zelfverzekerder voelt, omdat zijn boxershorts zijn ontworpen en goedgekeurd door vrouwen.

facebook_foto5De foto’s van Sebastiaan in Pauli4Men underwear zijn gemaakt door de bekende fotograaf Stef Nagel, zie www.stefnagel.com. Stef, die veel werkt met bn’ers, topsporters, bekende modemerken en magazines, aarzelde geen moment toen Pauline hem vroeg voor de fotoshoot. ‘De drive die Sebastiaan heeft voor zijn sport en Pauline voor haar nieuwe boxershortmerk is enorm en dat spreekt mij aan’, aldus Stef Nagel. De trendy en sportieve collectie van Pauli4Men , een onderscheidend kwaliteitsmerk, is nu leverbaar via de nieuwe webshop:
www.facebook.com/PAULI4MEN
www.twitter.com/pauli4men
www.instagram.com/pauli4men

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram