Kerstcadeautip: De kerstvakantie in met Football Manager 2016 (winactie)

Kerstcadeautip: De kerstvakantie in met Football Manager 2016 (winactie)

football-manager-2016-winactie-mannenstyle-1

Het immer populaire Football Manager, wie speelt of speelde dit niet? De computergame waarbij je de leiding neemt over jouw favoriete club om ze naar succes te leiden. Een uren-verslindende game die perfect is voor de kerstvakantie. Oh ja, wij geven een aantal exemplaren van Football Manager 2016 weg..

Of je nu jong of oud bent, Footbal Manager heeft je wellicht vele uren van je leven gekost. Met volledige focus op het computerscherm had je de taak om de Champions League te winnen of jouw clubje van degradatie te behoeden. Elk jaar verschijnt er een nieuwe editie en ieder jaar weer vindt deze gretig aftrek bij voetballiefhebbers over de hele wereld en van alle leeftijden. Aangezien de kerst voor de deur staat, zetten we FM16 graag nog even in het decemberzonnetje, want wie wil Football Manager 2016 nou niet onder de kerstboom neerleggen voor zichzelf?

football-manager-2016-winactie-mannenstyle-2

“Football Manager is de meest meeslepende en uitdagende voetbal management simulatie beschikbaar. Word de manager van een team uit een van de 50 landen en bepaal wie er speelt en niet, onderhoud contact met de media en los alle spelersproblemen op. Je hebt de totale controle over de te volgen tactiek, team motivatie, wissels en instructies vanaf de zijlijn terwijl je de wedstrijd volgt via de 3D weergave.”

Football Manager 2016 is verkrijgbaar voor E44,99, maar als je slim bent kijk je online bij de Britse webshops en koop je een Steam-code. Hierbij kun je euro’s besparen en kun je het spel online installeren in plaats van met de CD-rom.

football-manager-2016-winactie-mannenstyle

Winactie

Omdat wij dit spel zelf al sinds kindertijd spelen (destijds Championship Manager), geven wij een aantal exemplaren weg van Football Manager 2016. Ga naar onze Facebookpagina of Instagram en doe mee!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram