‘Captain America: Civil War’ Officiële Trailer

‘Captain America: Civil War’ Officiële Trailer

captain-america-civil-war-trailer-bioscoop-marvel-mannenstyle

Vanochtend was de première van de eerste trailer van Marvel’s langverwachte ‘Captain America: Civil War’, die een prikkelende glimp biedt van een ernstige breuk binnen ‘The Avengers’..

In navolging van The Winter Soldier, volgt ‘Civil War’ Captain America (Chris Evans) en Iron Man (Robert Downey Jr.) die tegenover elkaar eindigen op het strijdveld wanneer regeringen proberen om het gedrag van superhelden te reguleren.

Captain America leidt een oppositie om zijn jeugvriend Bucky (Sebastian Stan) te redden van vervolging, terwijl Iron Man is ingeschakeld door de overheid. Dit betekent dat de twee vrienden lijnrecht tegenover elkaar komen te staan om hun doel te bereiken.

Superhelden uit vorige afleveringen van de Marvel franchise keren terug, zoals Paul Rudd’s Ant-Man, terwijl we ook spannende nieuwe personages zien zoals Chadwick Boseman’s Black Panther (die heel kort te zien is in de trailer) en Tom Holland’s Spider-Man (die zijn debuut maakt in het Marvel Universum).

Wij als Marvel-fans zijn benieuwd naar deze volgende bioscoopfilm van Stan Lee en co, die volgend jaar rond juni zal verschijnen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram