Trends: welke zwembroeken en boxers zijn hot deze zomer?

Trends: welke zwembroeken en boxers zijn hot deze zomer?

mannenstyle_foto2De lente is weer begonnen en de zon laat zich ook steeds meer zien. Vakanties worden al geboekt en binnenkort zullen de stranden van Nederland ook weer vollopen. Het perfecte moment om te kijken wat de zwembroeken trends zijn voor de zomer en waarmee je hip mee langs het strand of zwembad kan lopen.

Veel kleur

De zomer staat voor veel kleur en dat zien we ook terug bij de zwembroeken voor heren. Deze zomer kun je gaan voor felle neon kleuren van roze tot geel. Daarnaast zijn opvallende (foto) prints op zwembroeken ook helemaal hot en is het de perfecte manier om de show zal stelen op het strand of zwembad. Bekijk vooral de zwembroek merken van onder andere Diesel, Brunotti en Armani voor kleurrijke exemplaren.

Strakke zwemshortsmannenstyle_foto1
Natuurlijk zijn de wijde zwembroeken met voorsprong de meest populaire zwemkleding voor mannen, maar de strakke zwemshort is ook volop in de schappen te vinden. Waar voorheen alleen de strakke zwemshort in basis kleuren verkrijgbaar was, zijn ze nu volop verkrijgbaar opvallende kleuren en grafische prints. Vooral merken als Bjorn Borg en Diesel hebben dit jaar stoere strakke boxershorts in hun assortiment.

Boxershorts

Natuurlijk mogen de boxershorts tijdens het nieuwe seizoen niet vergeten worden en zien we vooral dat je qua trends voor heren boxershorts twee kanten op kunt gaan. Enerzijds zien we veel opvallende kleuren en (foto) prints waar je vooral mee mag opvallen – zoals bij Bjorn Borg en Diesel. Aan de andere kant is de ‘less is more’ trend ook helemaal terug met ingetogen kleuren en geen opvallend logo’s op de zwembroek – zoals bij Levi’s en Tommy Hilfiger.

Waar ga jij voor deze zomer? Nieuwsgierig geworden naar meer zwembroeken en boxershorts? Bestel ze dan online op: Dimenno.nl.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram