Kleren maken de man

Onlyformen.nl

Kleren maken de man

Onlyformen.nl“Kleren maken de man” luidt het oud Hollandse gezegde. Dat moet Heinz Michaelis ook hebben gedacht toen hij het merk Profuomo oprichtte in 1934. Zowel accessoires als de stijlvolle overhemden van herenmerk Profuomo stralen klasse in zijn puurste vorm uit. Dit is Italiaans design met unieke details en een ontzettend strakke afwerking.

Al generaties lang levert Profuomo de topkwaliteit die voldoet aan de hoge eisen van Heinz Michaelis. De speciale technieken die sinds 1934 worden toegepast, worden tegenwoordig nog steeds toegepast. Echter gecombineerd met de technieken van nu. Eén oog op het verleden en één oog in de toekomst. Dit is een visie die zich al generaties heeft bewezen en die nog generaties zal blijven voortbestaan.

Stijlvol en draagcomfort gaan niet vaak hand in hand. Echter na het dragen van een stijlvol Profuomo overhemd, dat ik vond bij Only for Men, heb ik al gelijk in de gaten dat het wennen wordt om een ander soort overhemd te dragen. Wat een draagcomfort! Ik ben normaal gesproken niet zo onder de indruk van een overhemd, maar dit overhemd kan ik elke zelf respecterende man aanraden!

Handig ook dat zowel jeansstoffen als kleuren het komende seizoen in zijn. Overal om je heen zie je de kenmerkende blauwe stof, zowel in de vorm van nette pakken als casual overhemden met gekleurde stiksels of wassingen. Dit seizoen voert blauw dan ook de boventoon in vele collecties. Heb jij je kast al gevuld met deze overhemden? Vul deze anders aan met één je favorieten.

1 Reactie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram