Geen excuses meer met de Philips ActionFit Headphones

headphone philips

Geen excuses meer met de Philips ActionFit Headphones

headphone philipsHardlopen is ‘’hot’’. Elk jaar zien evenementen zoals de dam tot dam loop en de marathon van Rotterdam hun deelnemers aantallen stijgen. Het aantal hardlopers in Nederland stijgt explosief en het is een van de beste manieren om snel die extra kilootjes eraf te halen. Maar toch zijn er nog heel wat mensen die steeds tegen zich zelf zeggen dat ze morgen gaan beginnen met hardlopen maar elke keer een excuus vinden waarom ze het nog een dagje uitstellen.

Mijn persoonlijk excuus… Mijn in-ear headphones vallen uit mijn oren tijdens het hardlopen. Helaas kan ik dit excuus vanaf nu niet meer gebruiken door de komst van de nieuwe Philips ActionFit SHQ5200/10 sportheadset.

Een ergonomisch en comfortabel design

De ActionFit is special gemaakt voor tijdens het sporten en kan, door de antisliphoofdband en de siliconen greep, tijdens de meest intensieve trainingen gebruikt worden. De philips koptelefoonsActionFit een heeft ergonomisch design dat met behulp van de antisliphoofdband en de siliconen greep ervoor zorgt dat de ActionFit een perfecte pasvorm heeft voor elk hoofd en tijdens het sporten goed blijft zitten zonder te verschuiven. Daarnaast weegt de ActionFit slecht 99 gram en zijn de oorkussens zeer zacht en comfortabel zodat je tijdens het sporten nauwelijks merkt dat je hem op hebt. De oorkussens zijn daarnaast afnemer zodat je ze kan wassen. Zo blijven ze er goed uitzien en comfortabel zitten.

Uitstekende geluidskwaliteit

Naast comfort presteert de Philips ActionFit ook er goed op geluidskwaliteit en duurzaamheid. De ActionFit heeft een 1.2m lange 3.5mm kabel die door een kevlar-coating goed beschermd is tegen scheuren en breken. Hierdoor gaat de ActionFit erg lang mee en is die bestand tegen de meest zware workouts. Ook op het gebied van geluid presteert de Philips ActionFit erg goed. Dankzij de krachtige 40mm neodymium-drivers heeft de ActionFit een mooie diepe en dynamische bass waardoor je goed wordt opgezweept om tot het uiterste te gaan tijdens je workout.

Daarnaast maakt de ActionFit gebruik van een open akoestisch systeem dat ervoor zorgt dat je naast goed geluid ook nog bewust blijft van je omgeving en je dus niet wordt philips koptelefoonaangereden door die auto die je niet had zien en horen aankomen. Met een frequentie van 18-21.000Hz en een impedantie van 32 ohm geeft de ActionFit ook het verschil tussen de hoge en lage tonen erg goed weer. Door de geluidskwaliteit maakt het niet uit of je tijdens het hardlopen geniet van een dikke house plaat om flink het tempo erin te houden of rustig je geschikte ritme vind met wat smooth jazz. De ActionFit is geschikt voor elke soort muziek.

De Philips ActionFit SHQ5200/10 sportheadset is door zijn ergonomische pasvorm en uitstekende geluidskwaliteit ideaal voor tijdens het hardlopen en heeft dus mijn excuus dat mijn in-ears niet blijven zitten tijdens het hardlopen weggenomen. Helaas heb ik nu nog niet het juiste schoeisel en moet ik het beginnen met hardlopen nog maar een dagje uitstellen…

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram