Digitaal op wintersport

ASUS Transformer Book T300 Chi

Digitaal op wintersport

ASUS Transformer PadVroeger maakte je op wintersport boven in de bergen mooie foto’s en kon je deze later na het ontwikkelen van het fotorolletje pas zien. Daarna kwam de uitvinding van de digitale camera, waarmee je hele mooie foto’s en zelfs filmpjes kon maken. Tegenwoordig kan dit ook al met je smartphone en je hebt zelfs speciale GoPro camera’s waarmee je de gaafste filmpjes kunt maken tijdens het skiën en snowboarden!

Direct je shots bekijken
Als je klaar bent na een dag skiën of snowboarden, wil je natuurlijk direct zien of de foto’s en video’s die je gemaakt hebt met de digitale camera, smartphone of GoPro camera goed gelukt zijn. En je laptop meenemen op wintersport lijkt dan misschien een heel gesjouw. Maar de is hiervoor de ideale oplossing! Dit is een hele betaalbare, 10.1 inch mobiele entertainment tablet met een afneembaar toetsenbord en een IPS HD-scherm met brede kijkhoek. De ASUS Transformer Pad beschikt bovendien over een razendsnelle Intel® Atom™ processor waarmee zowel internet als applicaties zeer soepel laden. Dat merk je meteen als je het apparaat opstart! ASUS maakt de beloftes helemaal waar en het is een hele fijne tablet én laptop  met een hele goede beeldkwaliteit en snelheid. Daarnaast komt er ook nog eens mooi geluid uit. Een alleskunner, zeker voor deze prijs. Met de ASUS Tranformer Pad kun je alle coole shots in de sneeuw ultrascherp en snel bekijken. Een aanrader!

De ASUS Transformer Pad TF103C maakt gebruik van de ASUS Zen UI ASUS Transformer Book T300 Chigebruikersinterface, een verbeterde versie van het standaard Android-besturingssysteem. Gebruik je liever Windows? Kies dan voor de nieuwste ASUS Transformer Book T300 Chi. Dit is op dit moment de slankste Windows Transformer Book. Een Windows laptop die naadloos transformeert in een tablet. De Transformer Book Chi heeft een robuust ontwerp, maar is tegelijkertijd slank en licht. Het tablet gedeelte meet slechts 7,6mm in doorsnee en de Chi weegt in totaal slechts 720 gram. Via magneten kan het tablet-deel eenvoudig en stabiel aan het bluetooth-dock met een full-size toetsenbord en een ruim touchpad gekoppeld worden. Je kunt bovendien dankzij de Intel Core M-processor rekenen op topprestaties en de Intel-chip zorgt voor een uitstekende accuduur van minimaal 8 uur. Daarnaast heeft het premium-model van de T300 Chi ook nog eens een haarscherp ips-scherm van 2560×1440 pixels. Een ideaal apparaat om mee te nemen op je wintersportvakantie!

De dunste laptop
Wil je toch liever een laptop in plaats van een tablet & laptopcombinatie? Afgelopen maand heeft ASUS de Zenbook UX305 geïntroduceerd, de dunste laptop tot nu toe op de markt met een dikte van 1,23 centimeter en een gewicht van 1,2 kilogram. Deze laptop kan gerust de concurrentiestrijd aan met de MacBook.

Zenbook UX305

De ASUS Zenbook is helemaal gemaakt van aluminium en straalt elegantie uit dankzij de chique kleur. Het is niet alleen een topper qua ontwerp, maar ook de beelden op het 13,3″ scherm zijn haarscherp. Het is een mat ips-scherm met een resolutie van 3200×1800 pixels en een pixeldichtheid van 276ppi.

De 256GB-SSD en de Intel Core M-processor zorgen bovendien voor zeer goede prestaties en de Intel Core M-processor zorgt zelfs voor een accuduur van 9 uur. De Zenbook beschikt bovendien over een groot toetsenbord en een touchpad, waardoor deze heel prettig te bedienen is. Er wordt ASUS Zenbookstandaard een usb naar ethernet-adapter en een elegante sleeve meegeleverd, waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen, ook op wintersport!

ASUS biedt genoeg mogelijkheden om je foto’s en filmpjes te bekijken op wintersport en altijd up-to-date te blijven tijdens je vakantie. En zo kun je achteraf ook nog eens uitgebreid nagenieten!

Wil je meer weten over de producten van ASUS? Like dan de Facebook pagina van ASUS Benelux. Hier zie je de nieuwste producten voorbij komen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram