All I want for Christmas is.. HUGO BOSS

All I want for Christmas is.. HUGO BOSS

Hugo Boss SaleBusiness look, party look, evening look of casual look. Met de labels van HUGO BOSS kan je elke stijl creëren die jij wenst. De collectie bestaat uit kwalitatieve stoffen, strakke lijnen en een mooie afwerking.

Combineer dit met de fashionable accessoires als een vlinderstrik, stropdas, schoenen en tas, en je (kerst) outfit is compleet. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want HUGO BOSS is ook online te koop. Komt dat even goed uit met kerst en oud & nieuw voor de deur.

Kerstmis

HUGO BOSS heeft speciaal voor kerstmis de meest gewilde cadeaus voor de bijzondere momenten geselecteerd. In de Kerstmis shop van HUGO BOSS vind je genoeg inspiratie voor je eigen verlanglijstje, maar ook voor hèt cadeau voor je vader, man of vriend. Wat dit jaar zeker niet op jouw verlanglijstje mag ontbreken zijn: een zonnebril van acetaat,manchetknopen van verzilverd messing, organizer van leer, kasjmieren trui, BOSS Silk & Jasmine geur of de workbag van soepel rundleer. Mocht je nog een cadeautje zoeken voor je vriendin? Dan weet ik zeker dat jij haar blij maakt met een cadeautje uit deze shop, want er is ook een sectie voor dames. Geen tijd gehad om een cadeautje te kopen? HUGO BOSS biedt de kerstservice aan, zodat je ook last-minute mooie cadeaus in huis kan halen.

Essentials

Het puristusche design van de essentials van BOSS zijn perfect voor elk seizoen en voor elke gelegenheid. Iedere man hoort in ieder geval één goed kostuum in de kast te hebben hangen die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld te dragen naar een zakelijke meeting en anders gestyled naar een gala.  Combineer de broek met een kasjmieren trui, het colbert op een jeans en je hebt een totaal andere look dan je nette kostuum. De klassieke kostuum collectie van HUGO en BOSS bestaat uit blauwe, zwarte en grijze kostuums  van wol en scheerwol. Hierbij is aan iedere bouw van de man gedacht en daarom te verkrijgen in Comfort-fit, regular fit en slim-fit. Een mooi kostuum is natuurlijk niet af zonder een passend overhemd,  stropdas of  vlinderstrik, pochette, manchetknopen, broek, riem, schoenen, horloge en tas. Liever geen kostuum, maar zelf je outfit stylen? HUGO en BOSS hebben een imposante collecte losse colberts en broeken.

BOSS, BOSS Orange, BOSS Green en HUGO

HUGO BOSS vertegenwoordigd vier labels: BOSS, BOSS Orange, BOSS Green en HUGO. Voor elke type man wat wils. De BOSS collectie concentreert zich op moderne klassieke looks met stoffen van topkwaliteit en sublieme finesse.  In de moderne frisse lijn van BOSS Orange worden stijlen opnieuw ontdekt en op fascinerende wijze van nieuwe accenten voorzien. BOSSGreen staat voor; relaxed, sporty and fresh. Moderne en futuristische looks met kleuraccenten gecombineerd met anatomische vormen. Ook valt hier een speciale lijn onder voor golfers: Martin Kaymer collectie en Premium Golf. Het label HUGO is voor de progressieve, creatieve individu. Fascinerende contrasten, buitengewone details en onvoorstelbaar rijke kleuren uit de diepten van de oceaan zoals spannende blauwtinten en diepzwarte elementen, combineren het beste uit het verleden en de toekomst.

BOSS Women 728x90

Het lijkt me duidelijk, voor jouw (kerst)outfit en cadeaus moet je bij HUGO BOSS zijn. Gebonden aan een kleinere portemonnee in deze dure maand? De sale is begonnen, dus kijk zeker even rond. Fijne feestdagen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram