Mannen in pak

Mannen in pak

Stijltips herenVrouwen houden van verzorgde mannen. Echter, over enkele zaken zijn wij vrouwen het roerend eens. Een van die dingen waar wij unaniem over zijn is dat mannen in pak ontzettend aantrekkelijk zijn. Waarom? Een pak straalt succes uit en daarmee zelfverzekerdheid. Echter,

niet iedere man in pak brengt ons hart op hol. Je hebt mannen die een pak dragen, maar ook pakken die er met de man vandoor gaan. Als je een verkeerd pak draagt, zal geen enkele vrouw haar hoofd voor je omdraaien. Daarom hier een aantal tips voor de mannen die een pak gaan kopen.

Koop de juiste maat. Een open deur, maar hoe vaak zien wij geen mannen voorbij komen in een pak dat niet past. Vaak is een pak best een investering. Het is toch zonde als je dan iets koopt wat je eigenlijk niet staat. Als je dan toch een pak koopt, besteed er dan ook een beetje aandacht aan! Heb je geen kaas van gegeten van hoe een pak hoort te zitten, laat je dan adviseren door de winkelmedewerker. Belangrijk is in ieder geval dat de schoudervullingen goed aansluiten op je schouders.

Een pak dat te breed is, dat zien wij vrouwen meteen en vinden wij alles behalve aantrekkelijk. Ook de lengte van de mouwen is belangrijk. Als je niet van winkelen houdt kun je natuurlijk ook je pak online bestellen. Op deze site staan een aantal heel mooie modellen. Het gaat hier natuurlijk om confectiemodellen en het is daarom niet ondenkbaar dat je iets zult moeten laten vermaken bij de kleermaker. Verzuim niet om dit ook werkelijk te doen als je pak niet helemaal goed aansluit. Het zal je de smachtende blikken van alle vrouwen meer dan waard zijn.

Draag het hip. Je kunt natuurlijk een pak op een heel klassieke manier dragen, met nette schoenen en een stropdas, maar ook de wat nonchalantere versie stellen veel vrouwen op prijs. Met een beetje stijlgevoel kun je een pak heel goed combineren met bijvoorbeeld neutrale sneakers. Een beetje creativiteit wordt wel op prijs gesteld. Doe echter wel even wat inspiratie op op internet, of roep de hulp van een modegoeroe uit je omgeving in, want je kunt hiermee ook de plank volledig misslaan. Voorzichtigheid is geboden!

Kleren maken de man, maar een echte man is natuurlijk veel meer dan alleen een pakdrager. Meer stijltips lees je daarom hier.

Beeldrechten: Flickr Suit Shoot Gianfranco Blanco CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram