Exclusieve Bonsai wijnen

Bonsai wijnbox in huis

Exclusieve Bonsai wijnen

Bonsai wijnenBen jij een wijndrinker? Velen van ons drinken er eentje op het terras of bij het eten. Een topwijn drinken daarentegen is niet voor iedereen weggelegd.

Een hoog prijskaartje en de vraag om wijnkennis zijn hier twee redenen voor. Bonsai brengt deze exclusiviteit naar jou toe. Bonsai neemt je mee op reis door het introduceren van wijnboxen waarmee jij topwijnen in huis haalt. Betaalbaar en voorzien van informatie over de wijnen. Cheers!

Bonsai maakt boxen met daarin 3 wijntubes elk gevuld met 100 milliliter exclusieve wijn. Deze hoeveelheid is goed voor drie goed gevulde glazen wijn. Elke wijn is geselecteerd door wijnkenners, die hierover vertellen in een speciaal gemaakt wijnboekje. Dit boekje informeert over hoe je wijn het beste kunt drinken, gebruikte druiven, karakteristieken, wijngebieden, lekkere gerechten waarbij je de wijn kunt drinken, enzovoorts. Kortom: van wijnliefhebber naar wijnkenner!

De eerste Bonsai wijnbox bestaat uit een Domaine du Chardonnay, een Chateau de Saint Martin en een Domaine Habrard. Drie verfijnde, hoog in aanzien staande wijnhuizen waarvan 1 witte wijn en 2 rode wijnen. Drie wijnen met verschillende karakters mede door de verschillende streken waar zij uit komen: Frankrijk -Bourgogne, Provence en de Rhone vallei.

Bonsai is een droom van vier mannen met verschillende achtergronden. Zij willen Bonsai wijnbox in huisexclusieve producten voor iedereen toegankelijk maken. Begrippen zoals genieten van het leven, vriendschap, kwaliteit en willen delen met anderen zijn de uitgangspunten van hun Bonsai droom.

Op zoek naar een cadeau voor de feestdagen of gewoon jezelf eens lekker verwennen? Voor 34,75 haal je al een Bonsai wijnbox in huis.

Je bestelt de eerste wijnbox online via: Wearebonsai.com.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram