Maak kennis met de PowerCube

PowerCube Extended USB

Maak kennis met de PowerCube

PowerCube Extended USBMaak kennis met de PowerCube, een van de meest spraakmakende producten. De PowerCube is een stekkerblok met een strak design.

De PowerCube is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een verhoogde functionaliteit. Zo kunnen alle vlakken van de PowerCube gebruikt worden als stopcontact, zonder de overige zijden te blokkeren. Daarnaast kan de PowerCube op iedere gewenste plek worden bevestigd met behulp van de PowerCube docks, voorzien van een dubbele plakstrip.

De PowerCube biedt verschillende contactpunten voor data en stroom. Zo bieden de PowerCube Original USB en de PowerCube Extended USB de mogelijkheid tot een USB aansluiting. Super handig om meerdere telefoon tegelijkertijd en andere gadgets mee op te laden.

Bovendien is iedere PowerCube ontworpen in een eigen, kenmerkende kleur. Op deze manier is de traditionele stekkerdoos omgetoverd tot een ware gadget.

Op de website Allocacoc.com onder ’shop’ vind je meer informatie over de producten.

Bekijk demo:

Achtergrond PowerCube:
Twee afgestudeerden aan de TU Delft merkten de massale frustraties op met betrekking tot een van ‘s werelds meest gebruikte producten: De stekkerdoos. Te korte verlengsnoeren, geblokkeerde ingangen en onaantrekkelijke ontwerpen. Zo wordt de traditionele stekkerdoos met bijbehorend verlengsnoer vaak verdoezeld achter het meubilair. Gezien al deze factoren besloten de twee studenten dat het tijd werd voor een oplossing. Een nieuwe standaard, een modulair ontwerp; een compleet vernieuwde stekkerdoos.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram