Dann Hensums Boxershorts

Dann Hensums Boxershorts

Dann Hensums Boxershorts“First date experiences” met Dann Hensums Boxershorts!

Dann Hensums  is het nieuwe heren boxershorts  merk in Nederland. Er is een ruime keus uit de basic kleuren zoals zwart, wit en grijs maar ook verschillende kleuren. De producten worden gekenmerkt door een perfecte mix van excellente materialen, goed aansluitende pasvormen en strakke kleuren.

Een overzichtelijk online webshop met handige filters waarbij je eenvoudig in enkele 4 stappen is de bestelling afgerond, zonder je eerst in te schrijven. Met iDEAL maar ook met creditcard  kan je vertrouwd en veilig uw online aankopen afrekenen in een beveiligde omgeving. Wanneer je je bestelling voor 21.00 doorgeeft dan wordt in de meeste gevallen het pakketje de volgende dag al thuisbezorgd!

De productie vindt plaats in Europa waardoor ze een hoge DannHensums herenboxershortskwaliteit kunnen garanderen en snel kunnen inspringen op de laatste mode trends. Dann Hensums gebruikt innovatieve materialen zoals lycra® en door ontwikkelde elastieken banden.  Lycra®  is een speciaal type elastiek die de pasvorm van de boxer behoudt en voorkomt dat de pijpen niet naar boven kruipen. Ook na vele keren wassen. De materialen zorgen voor een comfortabel second-skin-gevoel. De stevige maar uiterst zachte elastieken band voorkomt striemen en zorgt ervoor dat de band niet dubbel klapt.

Dann Hensums zijn boxershorts die je koopt voor momenten als het écht erop aankomt! Of het nu een belangrijke event is, een wedstrijd of first date, met onze boxers zorgt dat je zelfverzekerd voor de dag komt. Dromen komen uit!

Over garantie en terugsturen doen ze niet moeilijk. Zonder opgaan vanLogo DannHensums
reden mag je binnen 14 dagen je de boxers terugsturen naar het distributiecentrum en krijg je geld gewoon terug!

En korting?! Door geen gebruik te maken van fysieke winkels kunnen zij de boxers  tegen concurrerende prijzen aanbieden, zonder concessies te doen over de snelheid van leveren. Regelmatig hebben ze acties die zij op de website plaatsen. Geen bezorgkosten voor bestellingen boven de 39 euro.

Laat je inspireren door een bezoek op de website van Dann Hensums.com!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram