Extrema Outdoor 2014

Extrema Outdoor 2014

extremaAanstaande zaterdag kunnen we weer genieten van Extrema Outdoor 2014!

‘XO’ vindt op 12 juli aanstaande plaats aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven. De weersvoorspellingen zien er goed uit en hier zijn nog tickets te koop!

De line-up van dancefestival Extrema Outdoor bestaat o.a. uit: Netsky (live), Afrojack, Fedde le Grand, Jeff Mills, Tommy Trash en Oliver Koletzki. De complete line-up vind je op Xofestival.nl.

De eindshow van dit populaire festival zal voor een groot deel worden ingevuld door de beroemde dj Fedde le Grand. ‘Het thema van de negentiende editie is ‘Nature–Man-Technology’ en zal zorgen voor een nooit eerder vertoond eindspektakel.

Pringles is dit jaar sponsor van Extrema Outdoor. Namens Pringles mogen wij iemand blij maken met een gratis Pringles Summer Festival kit met leuke gadgets, zoals een Pringles tas, een Pringles poncho, een Pringles zonnebril, Pringles speakers, een Spotify giftcard, en natuurlijk echte Pringles.

Dit pakket kun je winnen door een email te sturen naar: info@mannenstyle.nl met als onderwerp: Winactie Pringles (actie is afgelopen en de winnaar is bekend)

Check onze Facebook en Twitter account op 12 juli want dan zullen we posts en tweets plaatsen over de ervaringen op het festival en gebruiken hierbij #: PringlesXO

> Check hier onze review van het festival! <

Om alvast in de stemming te komen kun je hier de aftermovie van 2013 bekijken:

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram